Zorg voor een uniek aandenken met een prachtige medaille op maat

Waarom een medaille op maat laten maken

Een medaille is een prachtig accessoire dat vaak door sport- en carnavalsverenigingen gebruikt wordt. Zeker voor kinderen is het erg leuk om een medaille te ontvangen. Ze voelen zich meteen ontzettend belangrijk en zullen op deze manier ook gemotiveerd zijn om toekomstige bijeenkomsten bij te wonen. Elk evenement verdient dan ook een unieke medaille. Bij PinsandMore.nl kan je daarom op een eenvoudige manier medailles op maat laten maken. Een medaille met je eigen logo of ontwerp is een prachtig aandenken waar alle deelnemers zeker tevreden mee zullen zijn.

Goedkope medailles in verschillende uitvoeringen

PinsandMore.nl beschikt over een zeer ruim assortiment aan uiteenlopende medailles. Bij hen vind je onder andere kunststof, rubberen en zelfs carnavalsmedailles terug. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan enorm lang mee. Je kan ze voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruiken en je beslist zelfs hoeveel medailles je laat maken. Bovendien beschikken ze ook over verschillende goedkope medailles. De goedkope medailles zijn verkrijgbaar met een doorsnee van 50 of 70 mm. Deze betaalbare medailles zijn de ideale oplossing als je op zoek bent naar een leuk accessoire waarmee je alle deelnemers van een grootschalig event wil bedanken.

Prachtige sublimatie badges op maat

Bij PinsandMore.nl kan je niet alleen voor medailles terecht. In hun collectie vind je ook verschillende pins, speldjes, labels en badges terug. Vooral hun sublimatie badges zijn ontzettend populair. Een sublimatie badge is een gekleurde badge die met eender welk ontwerp bedrukt worden. Deze badges worden voornamelijk gekozen als het design veel details of een kleine tekst bevat. PinsandMore.nl gebruikt uitsluitend moderne technieken waarmee ze steeds voor een prachtig resultaat zorgen. Je krijgt trouwens eerst een proefdruk toegestuurd, zodat je de badge zelf kan goedkeuren.

Grafisch designers voor een uitzonderlijk ontwerp

Pins and More is dé specialist als het om medailles, badges en relatiegeschenken gaat. Ze maken alle accessoires op maat in hun eigen moderne werkplaats, waardoor ze ontzettend snel kunnen leveren. Bovendien beschikken ze ook over verschillende grafische designers die je graag met het ontwerp willen helpen. Als je een algemeen idee hebt of als je een paar details in je ontwerp wilt aanpassen, raden we je aan om deze experten te contacteren. Ze staan je graag met professioneel advies bij en zorgen ervoor dat het aandenken er volledig uitziet zoals jij het in gedachten had!

You May Also Like

Leave a Reply