Waar gebruik je een kartonnen koker voor?

Wanneer je als ondernemer zijnde producten gaat verzenden zal je al snel gebruik maken van diverse dozen om de producten in te transporteren. Je zit er immers niet op te wachten dat er schade komt wanneer je het gaat verzenden. Hiervoor is het gebruik maken van een doos wat ook daadwerkelijk past bij het product verstandig. Heb jij bijvoorbeeld een klein pakketje wat je wilt versturen, dan zal je al snel gebruik maken van een brievenbuspakket. Is jouw pakket groter of smaller? Dan kan je ook kiezen voor een kartonnen koker, mits het erin past natuurlijk.

Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van Verpakkingenzo.nl. Dit bedrijf beschikt over verschillende afmetingen, kleuren en soorten. Het advies is dan ook om eerst een kijkje te nemen in het assortiment alvorens je overgaat tot koop.

Afmeting is enorm belangrijk

Bij het transporteren van producten naar de klant toe wil je graag hebben dat het onbeschadigd aankomt. Hiervoor wordt het zeer belangrijk om een doos te kiezen die niet te groot is. Ook wanneer je een te kleine doos gaat gebruiken is de kans op schade zeer aanwezig. Zo heb je al een kartonnen koker voor nog geen euro per stuk! Ben jij juist op zoek naar een grote oplage om te bestellen? Neem dan contact op met Verpakkingenzo.nl voor een staffelkorting want ook hiervoor ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

You May Also Like

Leave a Reply