Canvas schoenen: perfecte schoenen voor hoge temperaturen

De warme dagen naderen ons weer. Het wordt dus tijd om de zomerkleding weer eens uit de kast te trekken en deze eventueel uit te breiden met nieuwe items. Als het om schoenen gaan, zie je allerlei modellen: van slippers tot laarzen en van sneakers tot instappers. Veel mensen dragen ondanks het warme weer toch graag dichte schoenen. Echter zijn sneakers vaak gemaakt van een dikke stof, waardoor het niet ideaal is met de warmte. Nu zijn er gelukkig dichte schoenen op de markt die wel geschikt zijn voor de echt warme dagen, namelijk canvas schoenen. 

Ideaal voor de zomer

Canvas schoenen zijn gemaakt van ecologisch katoen. Deze stof ademt goed, waardoor ze ideaal zijn voor de zomer. Ecologisch katoen is ook erg geschikt voor een wandeling langs het strand. De schoenen worden dan natuurlijk wel nat, maar het katoen droogt snel op als je de schoenen even in de schaduw laat staan. Een ander voordeel van katoenen schoenen is dat je ze gewoon in de wasmachine kunt doen als ze vies zijn geworden. 

Gunstige prijzen

Wat ook fijn is aan katoen, is dat het geen enorm duur materiaal is. Daardoor kun jij een paar canvas sneakers al voor een gunstig prijsje aanschaffen. Geld overhouden voor andere dingen is altijd mooi meegenomen, toch?

Leave a Reply